Geslaagden

Bekijk al onze geslaagden

Bekijk alle geslaagden

Theoriecursus Purmerend

Ben jij op zoek naar een goede autorijschool waar jij effectief wordt voorbereid op het theorie examen? Dan ben jij bij Autorijschool Freank aan het juiste adres. Bij ons vind je enthousiaste instructeurs die graag met je aan de slag gaan. We geven meerdere verschillende cursussen, waarbij je er op kunt rekenen dat hier ook een cursus bij zit die aan jouw wensen voldoet. We hebben een dagcursus, een avondcursus en een online cursus in ons assortiment. We zullen je even wat meer vertellen over wat deze cursussen precies inhouden.

Een theoriecursus voor auto bij Purmerend

Ben jij woonachtig in Purmerend en zoek je een autorijschool waar je de beste cursus kunt volgen voor je theorie examen? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij Autorijschool Freank. We hebben bijvoorbeeld een dagcursus voor je in de aanbieding. Dit is een complete cursus waarmee je in een dag wordt klaargestoomd voor het theorie examen. Je kunt er ook voor kiezen om onze avondcursus te volgen. Dit is een cursus waarmee we je in een maand tijd alles leren wat je moet weten. Tot slot hebben we dan nog de online cursus, waarmee je vanuit je eigen huis, of waar je maar wilt, alles leert wat je voor het theorie examen moet leren.

Meer weten over onze theoriecursus voor Purmerend en omstreken?

Bij Autorijschool Freank bereiden we je heel effectief voor op je theorie examen. Dit doen we door jou oefeningen te laten doen die sterk lijken op de oefeningen die je ook bij je echte examen moet doen. We vinden het heel belangrijk om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op je examen, zodat je kans van slagen alleen maar groter wordt. Meer weten over de mogelijkheden die je bij ons hebt? Neem gewoon even een kijkje op onze website om bijvoorbeeld te lezen wat de prijzen voor onze cursussen zijn.

Lees meer
THEORIE AVONDCURSUS

Vind je een dagcursus te snel en heb je meer begeleiding nodig? meld je dan nu aan voor de avond cursus!

MELD JE NU AAN
ONLINE THEORIE CURSUS

Wil je liever vanuit je computer de cursus doen koop dan een online cursus

MELD JE NU AAN
GRATIS THEORIE EXAMEN-TRAINING

Kom langs en ervaar ons systeem en maak gratis een proef-examen

MELD JE NU AAN
THEORIE DAGCURSUS

Heb je snel je auto-theorie nodig en wil jij het in een dag halen? meld je dan nu aan voor de dagcursus

MELD JE NU AAN

 

 

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

contact details

  • Vuurwerkerweg 13
    1032KN Amsterdam
  • 020 494 5230 / 06 383 056 34
Open chat
Hallo,

Heb je een vraag? WhatssApp ons.
Powered by