Geslaagden

Bekijk al onze geslaagden

Bekijk alle geslaagden

Theoriecursus Amsterdam West

Woon jij in Amsterdam West en ben je op zoek naar een autorijschool waar je terecht kunt voor een effectieve theoriecursus? Zoek dan niet verder! We hebben bij Autorijschool Freank namelijk een cursus ontwikkeld die helemaal op jouw wensen is afgestemd. We raden je dan ook aan om eens op onze website te kijken naar de mogelijkheden die je hebt bij ons. We geven een theoriecursus in Amsterdam West die effectief is en waarmee je perfect wordt voorbereid op het theorie examen. Je hebt bij ons de keuze uit meerdere verschillende soorten cursus. We zetten ze even voor je op een rijtje.

Een theoriecursus voor auto in Amsterdam West

Het is goed om een theorie cursus te volgen bij een rijschool waar ervaren mensen met je aan de slag gaan. Mensen die al heel wat andere cursisten hebben geholpen bij het halen van hun theorie examen. Je kunt bij ons kiezen uit meerdere verschillende cursussen. Je kunt het op je gemak doen met onze avondcursus, waarbij je binnen een maand leert wat je moet weten voor het examen. Daarnaast hebben we ook een dagcursus. Dit is een complete cursus waarmee je binnen een dag alles leert wat je moet weten voor het examen. Tot slot hebben we dan nog onze online cursus, waarmee je vanuit je luie stoel alle stof leert.

Meer weten over onze theoriecursus voor auto voor Amsterdam West?

Je vindt Autorijschool Freank in Amsterdam Noord. Ben jij dan ook woonachtig in Amsterdam West, dan hoef je niet ver te reizen om onze cursus te kunnen volgen. Elders op onze website vind je meer informatie over wat onze cursus inhoudt en wat jij er kunt leren. We raden je dan ook aan om deze informatie eens goed door te nemen zodat je helemaal op de hoogte bent en ook weet wat de prijs is voor onze cursus. Je kunt ook altijd even contact met ons opnemen om je vragen aan ons te stellen.

Lees meer
THEORIE AVONDCURSUS

Vind je een dagcursus te snel en heb je meer begeleiding nodig? meld je dan nu aan voor de avond cursus!

MELD JE NU AAN
ONLINE THEORIE CURSUS

Wil je liever vanuit je computer de cursus doen koop dan een online cursus

MELD JE NU AAN
GRATIS THEORIE EXAMEN-TRAINING

Kom langs en ervaar ons systeem en maak gratis een proef-examen

MELD JE NU AAN
THEORIE DAGCURSUS

Heb je snel je auto-theorie nodig en wil jij het in een dag halen? meld je dan nu aan voor de dagcursus

MELD JE NU AAN

 

 

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

contact details

  • Vuurwerkerweg 13
    1032KN Amsterdam
  • 020 494 5230 / 06 383 056 34
Open chat
Hallo,

Heb je een vraag? WhatssApp ons.
Powered by