Geslaagden

Bekijk al onze geslaagden

Bekijk alle geslaagden

Goedkope theoriecursus Amsterdam

Ben jij op zoek naar een goedkope theoriecursus in Amsterdam? Een cursus die misschien niet veel kost, maar waarbij je er wel op kunt rekenen dat je hier effectieve lessen krijgt waarmee jij straks helemaal op de hoogte bent van wat er in het verkeer van je wordt verwacht? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. Bij Autorijschool Freank staan namelijk enthousiaste mensen klaar die graag met jou aan de slag gaan. Ervaren instructeurs die perfect over weten te brengen wat er voor een examen allemaal geleerd moet worden. We maken hierbij altijd gebruikt van de meest effectieve en moderne methodes.

Ben jij op zoek naar een goedkope theoriecursus voor auto in Amsterdam?

Bij Autorijschool Freank hebben we een methode ontwikkeld die altijd resultaten oplevert. We bieden niet maar een enkele soort cursus aan. We hebben verschillende soorten cursussen, omdat we iedereen de mogelijkheid willen geven zo goed mogelijk de theorie te leren. Niet iedereen wil of kan dat op dezelfde manier doen, vandaar ook de variatie in de cursussen die we je aanbieden. Bij elke cursus kun je rekenen op video’s, duidelijke uitleg, vele oefenvragen en proefexamens. Je kunt kiezen voor een avondcursus, of een maandelijkse dagcursus. Je hebt zelfs de mogelijkheid om onze cursus geheel online te volgen als dit je voorkeur heeft.

Wil jij een goedkope theoriecursus voor auto in Amsterdam volgen?

Als jij op zoek bent naar een goedkope theoriecursus in Amsterdam, dan zit je goed bij Autorijschool Freank. We geven niet alleen maar de beste theorielessen, we brengen die ook in de praktijk in onze praktijkcursussen. Op onze website vind je meer informatie over de prijzen van de verschillende pakketten. Als je andere vragen hebt kun je natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om al je vragen aan ons te stellen.

Lees meer
THEORIE AVONDCURSUS

Vind je een dagcursus te snel en heb je meer begeleiding nodig? meld je dan nu aan voor de avond cursus!

MELD JE NU AAN
ONLINE THEORIE CURSUS

Wil je liever vanuit je computer de cursus doen koop dan een online cursus

MELD JE NU AAN
GRATIS THEORIE EXAMEN-TRAINING

Kom langs en ervaar ons systeem en maak gratis een proef-examen

MELD JE NU AAN
THEORIE DAGCURSUS

Heb je snel je auto-theorie nodig en wil jij het in een dag halen? meld je dan nu aan voor de dagcursus

MELD JE NU AAN

 

 

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

contact details

  • Vuurwerkerweg 13
    1032KN Amsterdam
  • 020 494 5230 / 06 383 056 34
Open chat
Hallo,

Heb je een vraag? WhatssApp ons.
Powered by