Geslaagden

Bekijk al onze geslaagden

Bekijk alle geslaagden

Auto theorie Purmerend

Ben jij woonachtig in Purmerend en wil je jouw autotheorie halen? Dan raden wij je aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Autorijschool Freank. We hebben ervaren instructeurs klaarstaan die graag met jou aan de slag gaan. We hebben verschillende cursussen in het assortiment, die jou op verschillende manieren leren hoe jij je theorie gaat halen. Iedereen heeft een eigen manier waarop ze het prettigst leren, dan is het ook goed om verschillende soorten cursussen aan te bieden. Onze auto theorie cursus voor Purmerend en omstreken wordt gegeven in Amsterdam Noord, lekker dicht bij jou in de buurt.

Een auto theorie cursus bij Purmerend volgen

Autorijschool Freank is een rijschool waar enthousiaste, gepassioneerde instructeurs met je aan de slag gaan. We raden je dan ook aan om eens contact met ons op te nemen als je vragen hebt over onze cursussen. Je kunt natuurlijk ook even bij de uitgebreide informatie op onze website kijken. We willen graag dat iedereen op een zo effectief mogelijke manier kan leren. We maken hierbij gebruik van video’s, heldere uitleg, digitale vragen en een op resultaat en kennis afgestemde examentraining. We leren je geen trucjes om je examen te halen, maar willen ervoor zorgen dat jij straks echt goed weet wat voor regels er in het verkeer gelden.

De beste auto theorie cursus voor Purmerend

Je auto theorie in Purmerend halen? Je kunt dan natuurlijk ook even langskomen in Amsterdam Noord. We hebben hier cursussen klaarstaan die helemaal zijn afgestemd op een zo effectief mogelijk leren van de examenstof. Wil je hier meer over weten? Je kunt dan ook even op onze website kijken wat we allemaal voor cursussen klaar hebben staan. Zo ben jij straks helemaal op de hoogte als je jezelf inschrijft, wat je van ons kunt verwachten. Je kunt je bij ons ook inschrijven voor praktijklessen.

Lees meer
THEORIE AVONDCURSUS

Vind je een dagcursus te snel en heb je meer begeleiding nodig? meld je dan nu aan voor de avond cursus!

MELD JE NU AAN
ONLINE THEORIE CURSUS

Wil je liever vanuit je computer de cursus doen koop dan een online cursus

MELD JE NU AAN
GRATIS THEORIE EXAMEN-TRAINING

Kom langs en ervaar ons systeem en maak gratis een proef-examen

MELD JE NU AAN
THEORIE DAGCURSUS

Heb je snel je auto-theorie nodig en wil jij het in een dag halen? meld je dan nu aan voor de dagcursus

MELD JE NU AAN

 

 

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

contact details

  • Vuurwerkerweg 13
    1032KN Amsterdam
  • 020 494 5230 / 06 383 056 34
Open chat
Hallo,

Heb je een vraag? WhatssApp ons.
Powered by