Geslaagden

Bekijk al onze geslaagden

Bekijk alle geslaagden

Auto theorie Amsterdam

Ben jij op zoek naar een rijschool waarbij je er zeker van kunt zijn dat je hier je auto theorie gaat halen? Voor de experts op het gebied van auto theorie in Amsterdam en omstreken raden wij je aan om eens langs te komen bij Autorijschool Freank. Bij ons vind je namelijk gedreven instructeurs die er alles aan willen doen om jou aan je theorie papiertje te helpen. We bieden lessen en pakketten aan die je perfect voorbereiden op het theorie examen bij het CBR. We gebruiken hierbij een enthousiaste, persoonlijke methode om ervoor te zorgen dat jij straks effectief wordt klaargestoomd voor je theorie.

Een auto theorie cursus in Amsterdam volgen

Bij ons ben je op een centrale plek in Amsterdam Noord welkom om langs te komen. We geven hier verschillende cursussen, waar jij je keuze uit kunt maken. We maken gebruik van verschillende methodes, zodat jij ook kunt kiezen voor de methode die het beste bij jou past. We denken dat het goed is om verschillende methodes aan te bieden, aangezien niet iedereen op dezelfde manier makkelijk leert. We maken gebruik van video’s, uitleg, digitale vragen en goede examen training. We gebruiken hierbij hetzelfde systeem als bij het CBR wordt gebruikt, zodat je goed bent voorbereid op het theorie examen.

Meer weten over auto theorie in Amsterdam?

Voor die perfecte auto theorie cursus in Amsterdam kun je altijd even een kijkje komen nemen op onze website. Hier vind je alle informatie over onze verschillende cursussen. Je kunt je hier dan ook meteen eenvoudig inschrijven. We bieden ook een snelle cursus aan waarmee je binnen een maand je theorie kunt halen. Als je vragen hebt over onze rijschool, of over onze cursussen of lessen, dan kun je natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen. Je bent bij ons ook aan het juiste adres voor de beste praktijklessen.

Lees meer
THEORIE AVONDCURSUS

Vind je een dagcursus te snel en heb je meer begeleiding nodig? meld je dan nu aan voor de avond cursus!

MELD JE NU AAN
ONLINE THEORIE CURSUS

Wil je liever vanuit je computer de cursus doen koop dan een online cursus

MELD JE NU AAN
THEORIE DAGCURSUS

Heb je snel je auto-theorie nodig en wil jij het in een dag halen? meld je dan nu aan voor de dagcursus

MELD JE NU AAN

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

contact details

  • Vuurwerkerweg 13
    1032KN Amsterdam
  • 020 494 5230 / 06 383 056 34
Open chat
Hallo,

Heb je een vraag? WhatssApp ons.
Powered by